Πέμπτη 4/10 Ομιλία | “Πυρρίχια Ζεύξις” με την Καλλιόπη Γραμματικάκη

0

 

ΟΜΙΛΙΑ 
« ΠΥΡΡΙΧΙΑ ΖΕΥΞΙΣ » 
4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 18.00μμ – 20.00 μμ
Ομιλήτρια: Καλλιόπη Γραμματικάκη 
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΑΙΤΙΟΝ», Τζιραίων 8-10 , Mετρό Ακρόπολη , Αθήνα.
Θέμα: «Πυρρίχια Ζεύξις», η ατραπός του ΕΥ+ΖΗΝ και η Αγω+Γή και ΑναΒίωση της ιερής μας Ελ+Λη+Νικης Παρά+Δοσης.
Κόστος Συμμετοχής για την 2ωρη ομιλία Eίς+Άγω+Γής, 12 ευρώ.Εγγραφές θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την ομιλία, για την συμμετοχή στα μαθήματα διδασκάλων Πυρρίχιας Ζεύξεως που ξεκινούν από 5 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου 2018Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει 30 ώρες ΕκΠαίδευσης , 17.00μμ έως 21.00μμ καθημερινά , στον Πολυχώρο «Αίτιον»,Τζιραίων 8 , Στήλες Ολυμπίου Διός , ΑθήναΣτα μαθήματα περιλαμβάνονται : Ελ+Λάνια Κ(ου)ρητική Μουσική Αρ+Χέτυπη Άθλησις-ΧορόΓνωσία- Ίασις μέσω ΕπΑναΣύνδεσης-ΑρΧέτυπες Τέχνες-ΑυτοΓνωσία–ΕλΛηνική Γλώσσα-. «Αιολικά Γυμνάσια»(Αναπνοής –Φωνητική –
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Κόστος 300 ευρώ .
Για δηλώσεις συμμετοχής & εγγραφές έως 22 Σεπτεμβρίου επιπλέον έκπτωση 20%.
Εκπτώσεις σε φοιτητές και ανέργους 50%. 
-Πληροφορίες: 6934877705– 2815007953– 2130256666- 6947057543Τι είναι η Πυρρίχια Ζεύξις 
Η Πυρρίχια Ζεύξη είναι η Άριστη Ολοκληρωμένη Παραδοσιακή Ελ+Λη+Νική Άθληση.
Είναι η «ΑΡΙΣΤΗ ΑΤΡΑΠΟΣ του ΕΥ ΖΗΝ». Είναι το μοναδικό Ολοκλήρωμένο Παραδοσιακό σύστημα άθλησης , με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα αυτοβελτίωσης.
Πυρρίχια Ζεύξις «Έστι δε η μεν επί σώματι Γυμναστική, η δ’ επί ψυχή Μουσική»
Πυρρίχια Ζεύξις είναι η ΑΘΛΗΣΙΣ του σώματος και της ψυχής , μέσω της Κλίμακος των ΑΡΕΤΩΝ, που μας οδηγεί στο εν Θεώ «ΕΥ».
Πυρρίχια Ζεύξις είναι ψυχοσωματική Άθλησις, Στάσις και Τρόπος του ΕΥ+ΖΗΝ.
Είναι Αγω+Γή και Ανά+Βίωση της ιερής μας Παρά+Δόσης
Ο αν+θρωπος, προορίστηκε να ζεί σε Παράδεισο, όχι χωροχρονικό, αλλά τροπικό. Διότι «ο παράδεισος εντός ημών εστί». Τον Παράδεισο τον «κατασκευάζουμε εμείς με τα εργαλεία που μας δίδονται μέσω της Πνευματικής «κατ’έικόνας Θεού» φύσης μας αφενός, και της Παράδοσης μας αφετέρου. Όχι της νοθευμένης από «ξένα σκουφιά» παράδοσης, αλλά της αρχέτυπης παράδοσης μας η οποία αποτελεί τον ΟΔΟ+ΔΕΙΚΤΗ που μας οδηγεί στην ΑΡΧΗ , την Πηγη και την αληθινή μας ταυτότητα.Αυτή η Αρχη είναι ο Θεός, η ΑΙΤΙΑ της ίδιας της Ζωής.
Η Παράδοσις μεταδίδεται από γεννεά σε γεννεά μέσω της ΓΛΩΣΣΑΣ , του ΛΟΓΟΥ , Προφορικού και Γραπτού. Όχι της νοθευμένης «Greeklich» Γλώσσας, αλλά της αρχαιο ΈλΛήΝίκης γλώσσας , δήλα+δή της γλώσσας που μας οδηγεί στην ΑΡΧΗ το Αρχέτυπο.
Όμως για να μάθουμε την ΕλΛηΝικη μας γλώσσα , χρειαζεται να εκ+παιδ+ευτούμε στην
ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΉ ΕΡΜΗΝΕΙΑ (απόκρυφη αποκωδικοποιημένη αρχέτυπη ΑληθοΛογία που μας οδηγεί στο «ΕΥ» δήλα+δή τον ίδιο τον Θεό). Δημιουργεί τις ζεύξεις που μας «ξεκλειδώνουν», δίνοντας μας αρχέτυπες πληροφορίες ΟντοΛογικές-ΑνθρωποΛογικές-Επιστημονικές-ΑστροΦυσικές-ΦιλοΣοφικές-ΤελοΛογικές-ΘεοΛογικές, Πρός+Ανατολή+Ζώντας μας, προς το αιώνιο Φώς της Πηγής μας, Δήλα+Δή τον Θεό..
Ορθή Μουσική και Ιαματική προφορά και εκφορά της Έλ+Λή+Νίκης μας γλώσσας .
Μουσική που σημαίνει Υπερβατική Γνώσις , και κατεπέκτασιν στις Μούσες (ομού ούσες φύλακες της γνώσης) της Μυθο+Λογίας(=κωδικοποιημένης αληθολογίας)
Αρχέτυπες Τέχνες
Μεταστοιχείωση της Γνώσης σε Αγάπη, διότι «Αγάπη, Θεός εστί.Ο μένων εν τη αγάπη, εν τω Θεώ μένει, και ο Θεός εν αυτώ».
Η Ηθο+Πλαστική Άγω+Γή της Πυρρίχιας Ζεύξης βοηθά στο «ξεκλείδωμα» του σώματος, του Νού και της Ψυχής, επιτελώντας ένα Ανα+Προς+Διορισμό και Ανα+Γέννηση του ενιαυτού .
Η ΑγωΓή της Πυρρίχιας Ζεύξης περιλαμβάνει 3 στάδια-επίπεδα, την ΝΗΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΤΗ και κάθε στάδιο χωρίζεται σε 3 επιμέρους επίπεδα .
Κάθε επίπεδο (σκαλοπάτι) είναι σε συνάρτηση με την ηλικία, την ιδιότητα, το φύλο ισοδυναμεί με μια τάξη, που συμβολίζεται με το όνομα μιας Μούσας. H αγωγή της πυρρίχιας Ζεύξης ομοιάζει με σκάλα που μας ενώνει με την αιώνια Ζώσα Αρχέτυπη αλήθινή μας ταυτότητα ΠΗΓΗ και πραγματικότητα δήλα δή την κατεικόνα Θεού Πνευματική φύση μας.
Η Ωφέλεια και τα θετικά αποτελέσματα της Πυρρίχιας Ζεύξης είναι άμεσα και θεαματικά και είναι τα εξής:
Αναπροσδιορισμός και αποκάλυψη της αληθινής μας ταυτότητας , της ΡΙΖΑΣ, και της ΑΛ+ΗΘΗ+ΑΣ και Α+ΛΗΘΗ+ΑΣ.
Απ+Ελ+Ευ+Θέρωση από κατάθλιψη-αυτοάνοσα-στρές- πάχος-απογοήτευση-φόβίες-ανασφάλεια-ψυχοσωματικές διαταραχές
Άνοιγμα της Εσωτερικής Χαράς και Αγάπης με άμεση βελτίωση στον ψυχισμό, στο ανοσοποιητικό ,νευρικό, και ενδοκρινικό σύστημα.
Απ+Ελ+Ευ+Θέρωση και απεξάρτηση από ουσίες-εμμονές-κλπ
ΑναΓέννηση, και νέοι στόχοι ζωής, ΕυΡυθμία-ΕυΚρασία-ΕυΡωστία-ΕυΘυμία-ΕυΕξία
Βελτίωση ποιότητας Ζωής-ΕπΑναΦορά της Αρετής σε κάθε τομές της ζωής μας, τόσο σε ατομικό επίπεδο , όσο και σε ομαδικό (οικογένεια-φίλοι-συγγενείς), και σε πολιτειακό-κοινωνικό επίπεδο, εγκαθιστώντας την ΑΡΕΤΗ στις πόλεις , και τις Ανθρώπινες κοινωνίες.
Είναι ΗΘΙΚΟΝ ΧΡΕΟΣ στις νέες γεννεές η μεταλαμπάδευση της ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ώστε να μην χάνουν τον προσανατολισμό τους από το φώς της αλήθειας.
Είναι η μόνη ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, και ΕΥ+ΚΑΙΡΙΑ για την Πνευματική μας Ανέλλιξη και βελτίωση..
Share.

Comments are closed.