ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΙΤΙΟΝ

Aition Polihoros

Ο Πολυχώρος «Αίτιον» άνοιξε τις πόρτες του για τους φίλους του.

 

Στην καρδιά της Αθήνας, πολύ κοντά στη στάση “Ακρόπολη” του Μετρό, στην οδό Τζιραίων, έναν ήσυχο παράδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τριάντα μέτρα από τη Λεωφόρο Συγγρού, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Ένας εξαιρετικός χώρος 200 τετραγωνικών, με πανέμορφη αυλή και πλούσια βιβλιοθήκη. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και πολύ μεράκι για να τον φέρουμε στα μέτρα του οράματός μας. Στις αρχές του 2013 ήταν έτοιμος για λειτουργία. Και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό. Στόχος μας ήταν να δείξουμε σεβασμό στους φίλους και επισκέπτες μας. Να τους κάνουμε να νιώθουν όμορφα και ζεστά, όπως στο σαλόνι ενός φιλόξενου αρχοντικού. Λένε πολλοί ότι μοιάζει τα στέκια που στον καιρό του Μεσοπολέμου σύχναζαν οι Γάλλοι σουρεαλιστές, σε άλλους θυμίζει πολυτελές βιεννέζικο καφέ, κάποιοι τρίτοι βρίσκουν στο ύφος του κάτι βενετσιάνικο. Το σημαντικό είναι ότι αρέσει σε όλους.

Ο Πολυχώρος  “Αίτιον” αποτελεί πλέον την πιο ελκυστική και αξιόπιστη επιλογή για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων. Με πολυετή εμπειρία ο Πολυχώρος μας αναπτύσσει πολύπλευρες δραστηριότητες στις τέχνες στον πολιτισμό και στις επιστήμες. Με μεγάλο μπαρ, μπουφέ, θεατρική σκηνή για τις παρουσιάσεις, μουσικές εκδηλώσεις,  με άρτιο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών. Η αίθουσα του Πολυχώρου φιλοξενεί παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικές βραδιές, διαλέξεις, επιχειρηματικές διασκέψεις, εταιρικές παρουσιάσεις, επιστημονικές ημερίδες, καθώς και ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων , σεμινάρια, συνέδρια κ.. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

2130256666 – 6947057543

 

Έγραψαν: 

«…Στον αριστοτεχνικά διαμορφωμένο με ρετρό πινελιές πολυχώρο μπλέκονται με μαεστρία η μουσικοθεατρική σκηνή με το ζεστό και φιλόξενο winebar δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στα δρώμενα και μια ιδιαίτερα εγκάρδια διάθεση στο κοινό. Μετά την περσινή πλούσια σε πολιτισμικές δράσεις χρονιά συνεχίζει με θεατρικές, ποιητικές, λογοτεχνικές παραστάσεις και εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με μουσικά δρώμενα & οπτικοακουστικές περιπλανήσεις που συναρπάζουν όλες τις αισθήσεις…»

 1107 12 13 100614