Πέμπτη 01/11 στις 22:00 Βραδιά Tango-Milonga Rayuela 01/11: TDJ Johnny Feelmore *pre-marathon edition

0

Η Milonga como Juego εξελίσσεται, μεγαλώνει και αλλάζει όνομα! Σας ξανασυστήνεται ανανεωμένη ως Milonga Rayuela με την ίδια (και περισσότερη 😛 ) παιχνιδιάρικη και φιλική διάθεση!

Συνεχίζoντας τις όμορφες βραδιές στο Cafe – Πολυχώρος » Αίτιον «, υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο και μαζί του τον φανταστικό Johnny Feelmoreαπό το Tango Emoción Veria παρέα με τις αισθαντικές του τάντες για πρώτη φορά από την κονσόλα μας!
Are you ready to Feel More?

Σημαντική Ενημέρωση!!!

Αυτή την Πέμπτη, εν όψει του Athens Tango Marathon 9th Edition 2-4 November 2018, δηλαδή του καλύτερου & μακροβιότερου μαραθωνίου tango της Αθήνας, θα βρίσκονται στην μιλόνγκα μας ορεξάτοι χορευτές από όλο τον πλανήτη, οπότε προετοιμαστείτε κι ελάτε να χαρείτε γνωστές και άγνωστες αγκαλιές!

*****
* Κάθε Πέμπτη ένας διαφορετικός guest ΤDJ υπόσχεται να κρατήσει τις αγκαλιές μας στην πίστα και τ’ αυτιά μας σε εγρήγορση.

* Φτιάξαμε ειδικά για τη Milonga Rayuela special food menu αλμυρό & γλυκό σε ειδικές τιμές, εμπνευσμένο από την cocina latina και την Αργεντινή! Ανυπομονούμε να δοκιμάσετε και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας!

* Σας περιμένουμε και φέτος με πολύ κέφι, τρέλα & αγάπη!

*****
Λίγα λόγια για το νέο μας όνομα;
> Προφέρεται: «ρασουέλα» 🙂

> Rayuela, είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε παίξει όταν ήμασταν παιδιά, σημαίνει κουτσό! 

Share.

Comments are closed.