Τετάρτη 13/12/17 Προβλέψεις για το 2018, με την αστρολόγο Έλενα Θεοδώρου

0

Η βαρύτητα στη γη έλκει τα υλικά σώματα και προκαλεί την πτώση τους στην επιφάνειά της όταν αφεθούν ελεύθερα. Επιπροσθέτως, η βαρύτητα είναι η αιτία της ύπαρξης της γης, του ήλιου και των άλλων αστρικών σωμάτων. Χωρίς αυτή δεν θα υπήρχε ζωή, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Η βαρύτητα είναι επίσης υπεύθυνη για την τροχιά της γης και των υπόλοιπων πλανητών γύρω από τον ήλιο, την τροχιά της σελήνης γύρω από τη γη, τον σχηματισμό παλιρροιών και άλλα φυσικά φαινόμενα που παρατηρούμε.Η δύναμη της βαρύτητας κρατά τους πλανήτες σε τροχιά γύρω από τον ήλιο.Στη σύγχρονη μορφή της η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ μας πληροφορεί για την θέση των πλανητών του ηλιακού συστήματος κατά την στιγμή της γέννησης ενός άτομου που κατά κάποιον τρόπο συνδέονται με την προσωπικότητα, τις δραστηριότητες, τις προτιμήσεις και ακόμη περισσότερο με ιδιαίτερα συμβάντα στη ζωή του. (Ατυχήματα, γάμοι, διαζύγια κ.λ.π.).
Ο ορισμός αστρολογία προέρχεται από την ελληνική λέξη ASTRON ( αστέρι ) που συμβολίζει το νου, το λόγο, την έννοια, τη γνώση και την διδασκαλία.

Αστρολογικες προβλεψεις 2018 βασισμένο στις κινήσεις των πλανητών με σκοπό να αποκτήσουμε μια εικόνα για το πω θα είναι η χρόνια που μας ερχτε.Πως επηρεάζουν τα επαγγελματικά και οικονομικά οι διελεύσεις πλανητών, ποιες οι συμβουλές και σε ποιον τομέα πρέπει να εστιάσεις ώστε να είναι μια όμορφη χρονιά.

 

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα 18.00

Cafe Πολυχώρος «Αίτιον»

Τζιραίων 8-10, Ακρόπολη

τηλ. επικοινωνίας 2130256666

 

 

Share.

Comments are closed.